JANTUNG HATIKU

"GIVEAWAY - SPECIAL GIFT FROM MIA-INA"

alkisah kali ni....pasal GA yang Cik Puan Mia kita anjurkan...actually ini adalah kali pertama sy join GA ni..tak pernah2 join,tapi kali ni ter'rajin' pulak...kalau kengkwn lain yang nak join tu mari le kita tengok cam ne ek nak join...

Cara-cara untuk join :-



1) Terbuka kepada semua yg ada@ tiada blog
***syarat yang pertama ni senang juga...sape yang ada or takde blog pun leh join juga...tapi syarat yang ni saya ada..so boleh join...pass..next

2) Yg ada blog ....be my follower & sign my guestbook blog "Istana Cinta Adin-Mia"
***yang ni pun saya dah settle jugak...tak tau lar pulak sy follower yg ke berapa ...cuma mia je belum jadi follower sy..teeeettttttttt....gurau je=)

3) Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini "GIVEAWAY - SPECIAL GIFT FROM MIA-INA"
***haaaa..yang ni sy tengah buat la ni...tak tahu la berkenan ke tidak mia dengan entri blog sy ni...hehe..hopefully puashati le ye..lagipun ni 1st time sy join...mmmmmmm pe le gaknyer special gift from mia tu kan...mmmmm...waiting..dot..dot..dot

4) Letak header kat atas ni di entry yg anda  tulis ye....kalau takde, kira ditolak penyertaan nie
***yang ni pun dah letak dah kat atas tu...nampak kan ...mia nampak sudah...hehehe

5) Entry mesti menjawab soalan di bawah ini ya :-
- Sejak bila anda mengikuti blog mia-ina?
***mmmm....nak kena fikirlah bila..tapi yang sy tahu sejak sy nak kenal perkataan diet tu...sy dah mula mencari bahan2 bacaan yang boleh mendorong sy...buat ms tu la..tp kini sy tengah pregnant..mmm...pas ni boleh ikut la balik petua2 mia kan..kan ..kan...

- Kekerapan anda berkunjung di sini?
***sehari mesti BW blog mia punya...tapi ada masa tu lama gak mia tak update blog...jd stop kejap..sekarang ni dah up to date balik...al maklum la...pengantin baru..sama la cam sy dl..teeettt..


- Apa istimewanya blog 'Istana Cinta Adin-Mia' di sudut hati anda ?
***fuhhh...memang tak terkata istimewanya ...sebab kena baca n fahami bait2 ayat yang mia karang...macam2 info dari segi kesihatan...n perjalanan hidupnya...
"Jangan direnung letihnya usaha, tetapi renunglah manisnya sebuah kejayaan," bait kata ni yang mahal ..perghh


- Komentar negatif (beri saranan like pembaikian blog / kritikan membina)
***bagi saya yang amatur ni blog mia ni dah sedap mata memandang...dan senang sy nak access...sy pun masih baru dlm pembabitan  dunia blogger ni...


- Lain-lain (terpulang pd anda jika ada)
***tahniah pada mia kerana dapat menganjurkan GA ni..n dapat menghasilkan nukilan yang bernas untuk dikongsi...ahakss..ikhlas dari sy..ashik ashikin..

6) Tarikh tutupnyer ialah 8 Mac 2011.....seorang pemenang yg berjaya memikat sanubari saya dengan tinta penulisannya bakal menerima 'special gift' tersebut.

syarat yang ke- 6 tu jangan lupa pulak...dok sedap mengarang ayat tup tup tarikh tutup dia dah terlepas pandang...saya ni tak la pandai buat ayat2 cinta ni..macam mia...tapi sudi2 la kiranya mia membacanya ye...TQ..=)

7) Dah buat entry sila tinggalkan komen berserta link entry di sini ya http://mia-ina.blogspot.com/2011/02/giveaway-special-gift-from-mia-ina.html. Bagi yg tiada blog, boleh emelkan ke mia_azarina@yahoo.com
dan yang ke -7 ...dah buat penat2 takkan la korang tak nak mia baca pulak kan...so tinggalkan la entri korang kat link yang dinyatakan tu....


***so...korang tunggu pe lagi...mari lah kita sama2 meriahkan GA yang mia anjurkan ni...sama2 lah kita mencuba nasib...untung sabut timbul...***


~~~sampai sini..lain kali jumpa lagi~~~

2 ulasan:

Mia-Ina berkata...

tima ksh syikin atas penyertaan GA buat kali pertama..terharu sungguh. mia pun dh follow syikin....

jaga kandungan elok2x ye

ASHIKIN berkata...

hahaaa..lawak tul...mia tq atas nasihat tu ye...