JANTUNG HATIKU

PeLuANg BarU - Tidak Akan aku Sia-Siakan(Bahagian Akhir...habis dah)


Tengok kat side bar tu pun korang dah faham kan….

jadi ..nak dipendekkan cerita …

Dah ada tambahan ticker kat tepi tu…

Keputusan urine test tu ..alhamdulillah..de 2 line(yang 3 line tu persatuan lain tau)..kalau tak mengandung ada 1 line je…

Doctor kata hormon aku baru nak kuar…hormone ngandung kata dia…

Suami tiada di sisi waktu tau berita best ni,terus call dia...

‘Askm..abg...”kataku.
‘Wslm...”jawab suami.
‘abg kat ne?...time ni dah debar2…klu der sakit jantung tak tahu lar rupenyer…
‘abg kat kedai,minum ni…dah g klinik ke?..abg tanya..
‘dah…ermmmm’kataku
‘nape.dapat MC ke?
Tak tahu nak cakap pe....terus aku kata tahniah kat dia...
Dia terkejut...”nape’...abg tanya...
‘Abg nak jadi ayah dah...”fuh lega..

Terus dia gelak tak berhenti...mengucap syukur ke hadrat Ilahi..dan dia pesan jaga diri...n baby dia...hihihi

Antara perbualan Umi Dan Ayah ...(haha..berangan dah)

Heppy...memg dah tak rasa dah badan ni demam ...terus je rasa baik...
Kuasa Allah...Dia nak beri..di masa kita sakit ke sihat ke tu semua petanda Dia...
Hamba dia je yang tak peka dengan sekeliling...


Bermulalah..alkisah baru di dalam blog ini....

~~~tak best ending cam tu kan,nantila..sambungan akan datang,tapi dah kena bukak topik baru lar pulak..kire cam telenovela baru lak..,so tunggu~~~


~~~sampai sini..lain kali jumpa lagi~~~

4 ulasan:

Yanie berkata...

Haloo Shikin...Congrats ye... dah jadi mommy to be... Alhamdulillah. Rezeki kan... Take care of yourself and the baby ya... :)

ASHIKIN berkata...

thanks..yanie

medai a.k.a nida berkata...

kin..lor..xtau pon...dah lama xbuka blog..hr terbuka la plak..congrats 4gud news....

ASHIKIN berkata...

tenkiu nida...hehe..baru je..