JANTUNG HATIKU

SEPUPU ALONG

Along memang dah ada sepupu.Tapi Ummi tak pernah ceritakan....

Ok la ,mai dengar satu cerita mengenai sepupu Along....

Sepupu Along namanya Muhammad Dzuhilmiey Firdaus Bin Mohd Dzuhri...Ummi pernah share kat post sebelum ni...(klik sini)

Along dan sepupu bergambar bersama dengan dinosor....
Hilmiey ni gabungan nama Ayah & Ummi dia,..cewahhh..pandai2 le kamu buat kesimpulan ye....

Ye la..nama Ummi dia Hamidah...orang panggil MIE....Ayah dia Mohd Dzuhri....betul tak korang???
jelingan nakal Along...hehehe...awak tak leh meniarap lagi...
Along memang "suka' main dengan Abang ( gelaran sepupu Along)....
dua -dua sibuk pandang kamera P.Long Along

Tapi kadang - kadang ini anak suka buli sepupu dia....bEza umur diaorang ni 4 bulan....Along yang dah pandai meniarap ni suka sangat nak wresling sepupu dia....

Along sayang sepupu Along...muahhh
Tatkala dia sudah boring,,,,,,,Along pun blah....
ini budak sudah lena..tengok tu Along dah sampai dapur

Abang memang senang di jaga....Dia senang lena ...orang kata cam Ayah dia..(memang pun)....kalau tidur suka mengingau...(macam Ayah dia jugak)....

renungan tajam KU..hahahaha

Abang jarang senyum,tapi kalau dia senyum memang manis sangat...(macam Ayah dia jugak ke???plzzzz la....hahahaha)....Abang N Along tak de persamaan....dari pandangan mata Ummi la..tak tau la orang lain kan...Along ikut iras muka Ummi dia...(pada pandangan mata Ummi la)cam 'mix' pun ada kan...

Semoga bila Abang akan jadi anak yang soleh ye...Along & Abang akan jadi sepupu yang baik selama-lamanya....





~~~sampai sini..lain kali jumpa lagi~~~

Tiada ulasan: